id: | 28644 |
---|---|
Title: | Удосконалення технології виробництва м’якого сиру з пробіотичними властивостями (на матеріалах Тульчинської філії ТОВ «ТЕРРА ФУД») |
Authors: | Бондар М.М. |
Keywords: | молоко, сир, мікробіологічні показники, розсіл, форма, сичужне згортання |
Date of publication: | 2023-06-26 11:25:51 |
Last changes: | 2023-06-26 11:25:51 |
Year of publication: | 2023 |
Summary: | Удосконалення технології виробництва м'якого сиру з пробіотичними властивостями є актуальною темою у сучасній харчовій промисловості. Пробіотики, які є корисними мікроорганізмами, мають позитивний вплив на здоров'я шлунково-кишкового тракту та загальний стан організму. Уживання пробіотиків у вигляді молочних продуктів, зокрема м'якого сиру, стає все більш популярним серед споживачів, оскільки це забезпечує зручну та смачну форму споживання цих корисних мікроорганізмів. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28644 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 46 с. |
In the collections: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 28644.pdf Size : 690342 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|