| id: | 28647 | 
|---|---|
| Title: | Удосконалення технології виробництва хлібобулочних виробів використанням зернових добавок (на матеріалах ПрАТ "Козятинхліб") | 
| Authors: | Дишлюк А. С. | 
| Keywords: | харчування, добавки, хліб, зерно, органолептичні показники, технологія, інжиніринг, обладнання, матеріали | 
| Date of publication: | 2023-06-26 11:44:45 | 
| Last changes: | 2023-06-26 11:44:45 | 
| Year of publication: | 2023 | 
| Summary: | Здорове харчування - це харчування, яке забезпечує ріст, нормальний розвиток і життєдіяльність людини, що сприяє зміцненню її здоров'я та профілактиці захворювань. Дотримання правил здорового харчування в поєднанні з регулярними фізичними вправами скорочує ризик хронічних захворювань і розладів, таких як ожиріння, серцево-судинні захворювання, діабет, підвищений тиск і рак. За даними Всесвітньої організації охорони здоров'я, 80 % усіх захворювань тією чи іншою мірою пов'язані із харчуванням, а 40 % з них пов'язані безпосередньо з фактором харчування людини. | 
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28647 | 
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 75 с. | 
| In the collections: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 28647.pdf Size : 870132 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
| 
	 | |