| id: | 28650 |
|---|---|
| Title: | Удосконалення технології виробництва цукерок «Пташине молоко» (на матеріалах ТОВ «Нові ласощі-Житомир») |
| Authors: | Завистовський М. В. |
| Keywords: | технологія виробництва цукерок, молоко, сировина, пташине молоко, ласощі, інгредієнти, згущення, затравка, згущене молоко |
| Date of publication: | 2023-06-26 12:01:05 |
| Last changes: | 2023-06-26 12:01:05 |
| Year of publication: | 2023 |
| Summary: | В умовах загострення екологічної ситуації, погіршення якості довкілля все більше населення почали приділяти увагу стану свого здоров’я та шукати способи його підтримки. Одним із основних способів покращення життєдіяльності організму людини є харчування. При цьому продукти, які є в щоденному раціоні, повинні не тільки приносити задоволення і забезпечувати поживними речовинами, а й виконувати профілактичні функції: знижувати ризик розвитку різних захворювань, захищати від несприятливих умов навколишнього середовища. |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28650 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 42 с. |
| In the collections: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 28650.pdf Size : 1035362 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |