id: | 28650 |
---|---|
Title: | Удосконалення технології виробництва цукерок «Пташине молоко» (на матеріалах ТОВ «Нові ласощі-Житомир») |
Authors: | Завистовський М.В. |
Keywords: | технологія виробництва цукерок, молоко, сировина, пташине молоко, ласощі, інгредієнти, згущення, затравка, згущене молоко |
Date of publication: | 2023-06-26 12:01:05 |
Last changes: | 2023-06-26 12:01:05 |
Year of publication: | 2023 |
Summary: | В умовах загострення екологічної ситуації, погіршення якості довкілля все більше населення почали приділяти увагу стану свого здоров’я та шукати способи його підтримки. Одним із основних способів покращення життєдіяльності організму людини є харчування. При цьому продукти, які є в щоденному раціоні, повинні не тільки приносити задоволення і забезпечувати поживними речовинами, а й виконувати профілактичні функції: знижувати ризик розвитку різних захворювань, захищати від несприятливих умов навколишнього середовища. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28650 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 42 с. |
In the collections: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 28650.pdf Size : 1035362 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|