id: | 28654 |
---|---|
Title: | Удосконалення технології виробництва згущених молочних консервів з регіональної сировини (на матеріалах ПП "ЕкоМолпродукт") |
Authors: | Шайна М.П. |
Keywords: | згущене молоко, сепарування, знежирене молоко, нормалізація, анабіоз, згущення, затравка, цукор |
Date of publication: | 2023-06-26 12:24:52 |
Last changes: | 2023-06-26 12:24:52 |
Year of publication: | 2023 |
Summary: | В нашій державі останнім часом забезпечення населення якісними харчовими продуктами набуває все більшої актуальності. Саме тому питання щодо забезпечення високої якості згущених молочних консервів залишаються актуальними на сьогодні. Нами запропоновано удосконалення технології виробництва згущеного молочного молока з використанням регіональної сировини (яблука – для отримання фруктози). |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28654 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 50 с. |
In the collections: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 28654.pdf Size : 614232 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|