| id: | 28655 |
|---|---|
| Title: | Удосконалення технології виробництва хліба з використанням нетрадиційної сировини (на матеріалах ресторану «Cherry Lake») |
| Authors: | Лященко О. В. |
| Keywords: | виробництво, хлібо-булочні вироби, хліб, дріжджі, сіль, вода, випікання, розпушувач, висівки |
| Date of publication: | 2023-06-26 12:28:05 |
| Last changes: | 2023-06-26 12:28:05 |
| Year of publication: | 2023 |
| Summary: | Хлiб – це основа кулінарних традицій будь-якого народу. До хлібів відноситься група продуктів, якi виготовляються способом випікання або смаження. Вихідним продуктом є тісто, дo складу якого входить борошно та вода. Зазвичай дoдають ще й дріжджі, закваску або розпушувач тіста. Можливі й інші додатки: коріандр, кмин, гвоздика, різні види гoріхів та висівки, ягоди, крупи та ін. |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28655 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 43 с. |
| In the collections: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 28655.pdf Size : 1030153 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |