| id: | 28658 |
|---|---|
| Title: | Удосконалення технології виробництва молока вітамінізованого з додаванням йоду (на матеріалах ПП «ЕкоМолпродукт») |
| Authors: | Фаєр Т. О. |
| Keywords: | сировина, молоко, вітамінізоване молоко, пастеризація, йод, добавка, технологія |
| Date of publication: | 2023-06-25 12:41:11 |
| Last changes: | 2023-06-26 12:41:11 |
| Year of publication: | 2023 |
| Summary: | В Україні проходить щоденний пошук створення нових молочних продуктів, видів харчування. Головна ціль зміни в харчових властивостях вже наявних та введення нових інгредієнтів для отримання зовсім других по молочному складу та виведення їх на ринок інноваційних продуктів. Необхідно для залучення нових покупців і збільшення продажів продукції. Покупець прагне споживати молоко та молочні похідні, які позитивно впливають на стан здоров'я людини та містять інгредієнти, що підвищують опірність захворюванням і здатні покращувати фізіологічні процеси в організмі людини та дозволяють довгий час зберігати активний спосіб життя. |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28658 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 48 с. |
| In the collections: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 28658.pdf Size : 660851 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |