| id: | 28667 |
|---|---|
| Title: | Удосконалення технологій виробництва морозива для дитячого харчування (на матеріалах ТОВ «Гайсинський молокозавод») |
| Authors: | Сандул В. В. |
| Keywords: | морозиво, технологія, якість, схема, рецептура |
| Date of publication: | 2023-06-29 15:59:20 |
| Last changes: | 2023-06-29 15:59:20 |
| Year of publication: | 2023 |
| Summary: | Морозиво – це ефективний антидепресант. Коли ми ласуємо морозивом, наш організм виробляє гормони щастя – серотонін та ендорфін. |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28667 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 49 с. |
| In the collections: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 28667.pdf Size : 731769 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |