| id: | 28668 |
|---|---|
| Title: | Удосконалення технології виробництва овочевих крем-супів (на матеріалах ресторану La Cucina) |
| Authors: | Кавун О. А. |
| Keywords: | супи, технологія, якість, схема, рецептура |
| Date of publication: | 2023-06-29 16:01:30 |
| Last changes: | 2023-06-29 16:01:30 |
| Year of publication: | 2023 |
| Summary: | Супи-пюре мають високу харчову цінність, вони легко засвоюватися організмом, тому широко застосовуються в дитячому та лікувальному харчуванні. |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28668 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 41 с. |
| In the collections: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 28668.pdf Size : 776681 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |