| id: | 28670 | 
|---|---|
| Title: | Удосконалення технології виробництва сосисок (на матеріалах ТМ «Ковбаскофф» ТОВ «Ковінько-Ковбаси») | 
| Authors: | Дудар Р. О. | 
| Keywords: | ковбаси, сосиски, технологія виробництва сосисок, якість ковбасних виробів | 
| Date of publication: | 2023-06-29 16:06:08 | 
| Last changes: | 2023-06-29 16:06:08 | 
| Year of publication: | 2023 | 
| Summary: | М’ясо та м’ясні продукти містять необхідні організму поживні речовини. В роботі розглянуто способи удосконалення технології виробництва сосисок. | 
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28670 | 
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 50 с. | 
| In the collections: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 28670.pdf Size : 729865 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
| 
	 | |