The Repository of VTEI
id: 28704
Title: Харчові добавки: класифікація та вплив на організм людини
Authors: Пахомська О.В.
Keywords: харчові добавки, продукти харчування, органолептичні властивості, консерванти
Date of publication: 2023-06-30 14:56:00
Last changes: 2023-06-30 14:56:00
Year of publication: 2022
Summary: У статті представлені нові дані про використання харчових добавок в Україні, про вміст їх у харчових продуктах, тенденції зростання та обсяги виробництва у світі.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28704
Publication type: Стаття у наукових фахових виданнях України
Publication: Науковий вісник Таврійського державного агротехнологічного університету. 2022. Вип. 12, Т. 3. 14 с.
In the collections: Статті/ Видання інших установ/
Published by: Адміністратор
File : 28704.pdf Size : 1259996 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge