| id: | 28704 |
|---|---|
| Title: | Харчові добавки: класифікація та вплив на організм людини |
| Authors: | Пахомська О. В. |
| Keywords: | харчові добавки, продукти харчування, органолептичні властивості, консерванти |
| Date of publication: | 2023-06-30 14:56:00 |
| Last changes: | 2023-06-30 14:56:00 |
| Year of publication: | 2022 |
| Summary: | У статті представлені нові дані про використання харчових добавок в Україні, про вміст їх у харчових продуктах, тенденції зростання та обсяги виробництва у світі. |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28704 |
| Publication type: | Стаття у наукових фахових виданнях України |
| Publication: | Науковий вісник Таврійського державного агротехнологічного університету. 2022. Вип. 12, Т. 3. 14 с. |
| In the collections: | Статті/ Видання інших установ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 28704.pdf Size : 1259996 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |