| id: | 28746 |
|---|---|
| Title: | Організація роботи закладів ресторанного бізнесу під час війни в Україні |
| Authors: | Рябенька М. О. |
| Keywords: | індустрія гостинності, заклади ресторанного бізнесу, організація ресторанного бізнесу, воєнний стан, реорганізація бізнесу |
| Date of publication: | 2023-07-07 10:18:03 |
| Last changes: | 2023-07-07 10:18:03 |
| Year of publication: | 2023 |
| Summary: | У статті встановлено, що під час воєнних дій на території України підприємства ресторанного бізнесу постраждали більше, ніж під час пандемії Covid 19. Заклади, які опинились не в окупованих територіях і керівництво яких швидко зреагувало на сучасну воєнну ситуацію, змінили свою організацію і направили свої дії на підтримку української армії. Тобто головну місію багато підприємств ресторанного бізнесу втратили. З елітної, крафтової кухні вони пристосувались до звичайних доступних українських страв, які мають наразі задовольнити потреби і надати волонтерську підтримку українському споживачу. |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28746 |
| Publication type: | Стаття у нефаховому виданні |
| Publication: | Індустрія гостинності: стан, тенденції розвитку та перспективи галузі в умовах війни : зб. пр. Міжнар. наук.-практ. форуму, м. Львів, 19-21 квіт. 2023 р. Львів, 2023. С. 443-449 |
| In the collections: | Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 28746.pdf Size : 989330 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |