| id: | 28748 | 
|---|---|
| Title: | Стратегія підвищення конкурентоспроможності закладів ресторанного бізнесу | 
| Authors: | Рябенька М. О. | 
| Keywords: | стратегія, конкурентоспроможність, ресторанний бізнес | 
| Date of publication: | 2023-07-07 10:27:42 | 
| Last changes: | 2023-07-07 10:27:42 | 
| Year of publication: | 2023 | 
| Summary: | Ресторанний бізнес є однією з найбільш рентабельних галузей світової економіки та провідним напрямом економічного та соціального розвитку країни. Це пов’язано, з одного боку, з тим, що харчуватись у закладах ресторанного господарства стало сучасним стилем життя, а з іншого боку, порівняно невеликі капіталовкладення у відкриття ресторану можуть окупитися протягом двох чи трьох років. Керівництво кожного ресторану задля нарощування конкурентних переваг і підвищення рівня його рентабельності, повинно мислити стратегічно: формувати візію та місію підприємства, а також розробляти стратегію його подальшого розвитку. | 
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28748 | 
| Publication type: | Тези доповіді | 
| Publication: | Гостинність, сервіс, туризм: досвід, проблеми, інновації : тези доп. X Міжнар. наук.-практ. конф., м. Київ, 06-07 квіт. 2023 р. Київ, 2023. С. 461-463 | 
| In the collections: | Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 28748.pdf Size : 1061579 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
| 
	 | |