| id: | 28757 | 
|---|---|
| Title: | Шляхи підвищення ефективності використання виробничого потенціалу ресторанного підприємства (на матеріалах ТОВ «Барбаріс», ресторан «Люди Fusion Place») | 
| Authors: | Дідовик Ю. О. | 
| Keywords: | виробничий потенціал, ефективність, основні засоби, матеріально-технічна база, ресторанний бізнес | 
| Date of publication: | 2023-07-10 14:29:01 | 
| Last changes: | 2023-07-10 14:29:01 | 
| Year of publication: | 2023 | 
| Summary: | Написання кваліфікаційної роботи присвячено актуальним питанням щодо вивчення теоретико-методологічних та практичних аспектів ефективності використання виробничого потенціалу підприємств ресторанного бізнесу. Мета дослідження - підвищення ефективності використання виробничого потенціалу ресторанного підприємства. | 
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28757 | 
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 52 с. | 
| In the collections: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 28757.pdf Size : 1048754 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
| 
	 | |