| id: | 28761 |
|---|---|
| Title: | Особливості розробки та оформлення меню в закладах ресторанного господарства різних типів та класів (на матеріалах готельно-ресторанного комплексу «Drive Club») |
| Authors: | Зіневич А. Г. |
| Keywords: | меню, прейскурант, ресторанний бізнес, маркетинговий інструмент |
| Date of publication: | 2023-07-10 14:50:20 |
| Last changes: | 2023-07-10 14:50:20 |
| Year of publication: | 2023 |
| Summary: | Основними інформаційними інструментами, що підтримують процес обслуговування, є меню та винна/коктейльна карта. Основний виклик полягає в тому, щоб подати інформацію в зрозумілій, цікавій та розважальній формі, а також розкрити стиль ресторану. Метою дослідження є вдосконалення підходів щодо розробки та оформлення меню в закладах ресторанного господарства різних типів та класів. |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28761 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 43 с. |
| In the collections: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 28761.pdf Size : 776910 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |