The Repository of VTEI
id: 28765
Title: Аналіз впливу факторів зовнішнього середовища на ефективність функціонування ресторанного підприємства (на матеріалах кав’ярні «Supremo»)
Authors: Кащенко М.М.
Keywords: фактори, чинники, умови, середовище, маркетингове середовище, зовнішнє середовище, ресторанний бізнес
Date of publication: 2023-07-10 15:08:21
Last changes: 2023-07-10 15:08:21
Year of publication: 2023
Summary: Ефективність та конкурентоспроможність підприємств ресторанного бізнесу залежить та формується під впливом сукупності факторів внутрішнього та зовнішнього середовища. Проте, саме фактори зовнішнього середовища є найбільш непрогнозованими і потребують детального вивчення з позицій оцінки їх кількісного впливу. Метою написання даної кваліфікаційної роботи є розробка пропозицій щодо вдосконалення управління факторами зовнішнього середовища з метою підвищення ефективності функціонування закладів ресторанного господарства в сучасних умовах господарювання.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28765
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 48 с.
In the collections: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 28765.pdf Size : 1045609 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge