| id: | 28791 |
|---|---|
| Title: | Розробка технології виробництва шоколадних десертів (за матеріалами ресторану «Naomi») |
| Authors: | Звезда Д. О. |
| Keywords: | шоколад, десерти, технології, мигдальне борошно, вершковий сир, рецептура, якість |
| Date of publication: | 2023-07-10 17:05:31 |
| Last changes: | 2023-07-10 17:05:31 |
| Year of publication: | 2023 |
| Summary: | Для приготування шоколадного мусу «Чізкейк» в ресторані «Naomi» пропонуємо використати мигдальне борошно замість м’якого пісочного печива, вершковий сир замість сиру Маскарпоне; маса вершкового масла зменшена вдвічі; желатин, молоко (вершки жирні) та молочний шоколад у вказаних в технологічній карті пропорціях. Таким чином, приготовлений шоколадний мус буде мати нові нотки смак, притаманні мигдалю та шоколаду. В шоколадному мусі за запропонованою рецептурою зменшилася кількість жирів втричі, з’явилися волокна за рахунок використання борошна та горіхів. |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28791 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 45 с. |
| In the collections: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 28791.pdf Size : 667605 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |