id: | 28792 |
---|---|
Title: | Удосконалення технології виробництва хлібобулочних виробів з використанням композитних сумішей (за матеріалами хлібобулочного цеху «Пекарня Ковальчука») |
Authors: | Данильчук Ю.М. |
Keywords: | хліб, технологія. хлібопекарська суміш, удосконалення, нут, соризове борошно, функціональні продукти |
Date of publication: | 2023-07-10 17:08:40 |
Last changes: | 2023-07-10 17:08:40 |
Year of publication: | 2023 |
Summary: | Удосконалений виріб на основі обраної хлібопекарської пшенично-нутово-соризової суміші відноситься до функціональних харчових продуктів. Застосування її дозволить також вирішити одне із завдань державної політики у галузі здорового харчування, спрямованої збільшення вироблення виробів функціонального призначення. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28792 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 52 с. |
In the collections: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 28792.pdf Size : 741268 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|