| id: | 28793 |
|---|---|
| Title: | Розробка технології виробництва фалафелю з використанням нетрадиційної сировини (за матеріалами КП «Їдальня №33») |
| Authors: | Святий О. В. |
| Keywords: | фалафель, технологія, удосконалення, сировина, нут, буряк, якість, властивості |
| Date of publication: | 2023-07-10 17:10:16 |
| Last changes: | 2023-07-10 17:10:16 |
| Year of publication: | 2023 |
| Summary: | В роботі досліджено фізико-хімічний склад і технологічні властивості сировини для виготовлення фалафелю. Встановлено, що для приготування фалафелю з додаванням нетрадиційної сировини використовують наступну сировину: нут, буряк, цибулю, тахіну, кінзу, зіру, олію. |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28793 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 46 с. |
| In the collections: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 28793.pdf Size : 780765 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |