| id: | 28796 | 
|---|---|
| Title: | Удосконалення технологій виробництва пісочно-відсаджувального печива підвищеної харчової цінності (за матеріалами магазину-пекарні "Bulki") | 
| Authors: | Повзун Н. М. | 
| Keywords: | пісочно-відсаджувальне печиво, харчова цінність, добавка білково-мінеральна, крохмаль, технологія, якість, показники | 
| Date of publication: | 2023-07-10 17:15:48 | 
| Last changes: | 2023-07-10 17:15:48 | 
| Year of publication: | 2023 | 
| Summary: | Удосконалено рецептуру та технологію пісочно-відсаджувального печива, що виготовляється на базі потужностей магазині-пекарні "Вulki", шляхом додавання 5% від маси борошна ДБМ та часткової заміни пшеничного борошна крохмалем картопляним. Проведено порівняльну характеристику властивостей нового виробу з контрольним, у результаті чого виявлено значне підвищення харчової цінності та покращення органолептичних властивостей удосконаленої продукції. | 
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28796 | 
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 51 с. | 
| In the collections: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 28796.pdf Size : 802674 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
| 
	 | |