id: | 28797 |
---|---|
Title: | Удосконалення технології приготування піци з використанням регіональної сировини (за матеріалами піцерії "Чілі Піца") |
Authors: | Олійник Р.С. |
Keywords: | піца, технологія, рецептура, регіональна сировина, щука, смородина, якість, показники |
Date of publication: | 2023-07-10 17:17:28 |
Last changes: | 2023-07-10 17:17:28 |
Year of publication: | 2023 |
Summary: | Для удосконалення рецептурного складу і, відповідно, технології приготування піци "Маргарита" запропоновано додати до рецептури шматочки щуки відварної, соус Біле вино, листя салату Айсберг, огірок, перепелині яйця, червону смородину, що є регіональною сировиною. В умовах погіршення екологічної ситуації це сприятиме зміцненню імунітету та регулюванню обмінних процесів у організмі людини. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28797 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 47 с. |
In the collections: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 28797.pdf Size : 745568 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|