| id: | 28797 | 
|---|---|
| Title: | Удосконалення технології приготування піци з використанням регіональної сировини (за матеріалами піцерії "Чілі Піца") | 
| Authors: | Олійник Р. С. | 
| Keywords: | піца, технологія, рецептура, регіональна сировина, щука, смородина, якість, показники | 
| Date of publication: | 2023-07-10 17:17:28 | 
| Last changes: | 2023-07-10 17:17:28 | 
| Year of publication: | 2023 | 
| Summary: | Для удосконалення рецептурного складу і, відповідно, технології приготування піци "Маргарита" запропоновано додати до рецептури шматочки щуки відварної, соус Біле вино, листя салату Айсберг, огірок, перепелині яйця, червону смородину, що є регіональною сировиною. В умовах погіршення екологічної ситуації це сприятиме зміцненню імунітету та регулюванню обмінних процесів у організмі людини. | 
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28797 | 
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 47 с. | 
| In the collections: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 28797.pdf Size : 745568 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
| 
	 | |