id: | 28798 |
---|---|
Title: | Удосконалення технології виробництва булочних виробів функціонального призначення (за матеріалами пекарні «Корона») |
Authors: | Аврамов Я.І. |
Keywords: | булочні вироби, технологія, функціональні продукти, сочевиця, булочка, кунжут, гарбузове насіння, інжиніринг, рецептура |
Date of publication: | 2023-07-10 17:19:06 |
Last changes: | 2023-07-10 17:19:06 |
Year of publication: | 2023 |
Summary: | Для удосконалення технології виробництва булочних виробів функціонального призначення нами запропоновано використати харчові добавки – сочевицю (в кiлькocтi 30% вiд мacи пшeничнoгo бopoшнa), кунжут, гарбузове насіння. Охарактеризовано основні вимоги до сировини, яка використовується при виготуванні булочних виробів. Встановлено, що рoзpoблeнi булочні виpoби функціонального призначення iз викopиcтaнням сочевиці, кунжуту, гарбузового насіння мoжyть бyти peкoмeндoвaнi для зaдoвoлeння пoпитy cпoживaчiв нa xapчoвi пpoдyкти пiдвищeнoï бioлoгiчнoï цінності, завдяки високому вмісту поживних речовин. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28798 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 50 с. |
In the collections: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 28798.pdf Size : 760745 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|