id: | 28800 |
---|---|
Title: | Удосконалення технології виробництва бездріжджового хліба з використанням функціональних добавок |
Authors: | Щур О.В. |
Keywords: | бездріжджовий хліб, технологія, удосконалення, льон, кунжут, порошок капусти, хімічний склад |
Date of publication: | 2023-07-10 17:21:44 |
Last changes: | 2023-07-10 17:21:44 |
Year of publication: | 2023 |
Summary: | В роботі оптимізовано рецептурний склад бездріжджового хліба з борошна пшеничного, в результаті чого збалансовано хімічний склад хліба за ессенціальними нутрієнтами і одночасно замінено цукор білий кристалічний та жир в базовій рецептурі виробу. Визначено, що оптимальне дозування порошку з капусти становить 10 %, насіння кунжуту – 3 % та льону – 1 % до маси борошна. За даного дозування виключено повністю цукор і жир з рецептури і збагачено хімічний склад хліба. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28800 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 45 с. |
In the collections: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 28800.pdf Size : 602975 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|