| id: | 28801 | 
|---|---|
| Title: | Удосконалення технології виробництва кондитерських виробів з використанням фруктів (на матеріалах ТОВ «ФІРМА «ДІВАСАЛ», ресторація «Влтава») | 
| Authors: | Брянцева С. Ю. | 
| Keywords: | кондитерські вироби, фрукти, штрудель, цільнозернове борошно, харчова цінність | 
| Date of publication: | 2023-07-11 09:20:59 | 
| Last changes: | 2023-07-11 09:20:59 | 
| Year of publication: | 2023 | 
| Summary: | В роботі доведено доцільність використання цільнозернового борошна в традиційній рецептурі штруделю для розширення асортименту кондитерських виробів. Розроблена рецептура включає повну заміну пшеничного борошна на цільнозернове для покращення органолептичних показників виробу. За результатами досліджень доведено, що використання у рецептурному складі штруделю з яблуками цільнозернового борошна дає можливість отримати кондитерський виріб з високими органолептичними та фізико-хімічними показниками якості. | 
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28801 | 
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 40 с. | 
| In the collections: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 28801.pdf Size : 755904 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
| 
	 | |