id: | 28804 |
---|---|
Title: | Удосконалення технології виробництва фруктового концентрату (на матеріалах ТОВ «АГРАНА ДЖУС УКРАЇНА») |
Authors: | Коренюк А.О. |
Keywords: | технологія виробництва, фруктовий концентрат, екстракт кориці, концентрування, випарювання, якість |
Date of publication: | 2023-07-11 09:27:49 |
Last changes: | 2023-07-11 09:27:49 |
Year of publication: | 2023 |
Summary: | Удосконалено технологічний процес виробництва концентрованого яблучного соку шляхом додавання екстракту кориці, досліджено технологічну схему його приготування, органолептичні показники якості розробленого продукту та його харчову цінність. Встановлено, що отриманий продукт володіє специфічними органолептичними та хімічними властивостями. Шляхом концентрування вміст розчинних сухих речовин у соку яблучному підвищено до 70-75% і відповідно зменшено об’єм його в порівнянні з натуральним в 5-6 разів, що має ключове значення для перевезення і тривалого зберігання продукту. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28804 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 45 с. |
In the collections: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 28804.pdf Size : 775497 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|