| id: | 28805 | 
|---|---|
| Title: | Удосконалення технології виробництва хліба з житньо-пшеничного борошна (за матеріалами ТОВ ТД «Хмельницькхліб») | 
| Authors: | Нікончук К. Б. | 
| Keywords: | хліб, технологія, функціональні продукти, амарант, коріандр, інжиніринг, рецептура | 
| Date of publication: | 2023-07-11 09:32:52 | 
| Last changes: | 2023-07-11 09:32:52 | 
| Year of publication: | 2023 | 
| Summary: | Удосконалення технології виробництва хліба з житньо-пшеничного борошна полягало у підвищенні кількості білка за рахунок внесення цільнозернового борошна з насіння амаранта та введення екстракту коріандра, як джерела ессенціальних речовин. | 
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28805 | 
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 43 с. | 
| In the collections: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 28805.pdf Size : 756632 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
| 
	 | |