| id: | 28806 | 
|---|---|
| Title: | Удосконалення технології виробництва страв з курятини з використанням нетрадиційної сировини (за матеріалами ресторану "Brewmen") | 
| Authors: | Сабатович В. М. | 
| Keywords: | страва, курятина, технологія, рецептура, листя лободи, листя кропиви, борошно з кореневищ пирію, насіння гарбуза, січені волоські горіхи | 
| Date of publication: | 2023-07-11 09:36:12 | 
| Last changes: | 2023-07-11 09:36:12 | 
| Year of publication: | 2023 | 
| Summary: | Удосконалено технологію виробництва страв курятини з використанням нетрадиційної сировини, а саме на основі рецептури січені котлети з бройлерів-курчат створено рецептуру хлібця м’ясного з курятини з додаванням листя лободи, листя кропиви, борошна з кореневищ пирію та насіння гарбуза, січених волоських горіхів. | 
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28806 | 
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 45 с. | 
| In the collections: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 28806.pdf Size : 797259 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
| 
	 | |