| id: | 28807 | 
|---|---|
| Title: | Особливості формування корпоративної культури на підприємствах ресторанного бізнесу (на матеріалах ресторану «Шахерезада») | 
| Authors: | Рильська В. В. | 
| Keywords: | корпоративна культура, персонал, управління, ресторанний бізнес, ефективність | 
| Date of publication: | 2023-07-11 10:21:50 | 
| Last changes: | 2023-07-11 10:21:50 | 
| Year of publication: | 2023 | 
| Summary: | Формування корпоративної культури на підприємстві може допомогти вирішувати проблеми, пов’язані зі збільшенням конкуренції, змінами у споживчому попиті, складнощами у комунікації між підрозділами компанії та іншими факторами, що впливають на діяльність готельно-ресторанного бізнесу. Необхідність дослідження цієї теми допоможе вирішувати проблеми, пов’язані зі збільшенням конкуренції, змінами у споживчому попиті та іншими факторами, що впливають на діяльність готельно-ресторанного бізнесу. Однією з можливих гіпотез цієї теми може бути ефективне формування та розвиток корпоративної культури на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу, що призведе до збільшення задоволеності працівників, покращення якості обслуговування та збільшення прибутковості підприємства. | 
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28807 | 
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 53 с. | 
| In the collections: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 28807.pdf Size : 791104 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
| 
	 | |