| id: | 28808 | 
|---|---|
| Title: | Розробка заходів щодо зниження собівартості продукції на підприємствах ресторанного бізнесу (на матеріалах ресторану "Лезгинка") | 
| Authors: | Жук Т. М. | 
| Keywords: | витрати, собівартість, управління, класифікація, фактори зниження, ресторанний бізнес | 
| Date of publication: | 2023-07-11 10:25:02 | 
| Last changes: | 2023-07-11 10:25:02 | 
| Year of publication: | 2023 | 
| Summary: | В умовах складності, багатогранності та динамізму сучасного підприємницького середовища собівартість продукції стає найважливішим об’єктом управління. У зв’язку з цим удосконалення всіх етапів управління витратами набуває особливого значення як база економічних методів управління рестораном у цілому і його підрозділами. Від рівня та динаміки цього показника, що характеризує виробництво залежить ефективність формування національного доходу на рівні держави загалом. Оптимізація витрат дозволить істотно знизити собівартість продукції і підвищити конкурентоздатність ресторану в цілому. Особливого значення визначення витрат набуває на етапі відтворення потужності, що потребує як капітальних, так і поточних витрат. Наслідком процесу вивчення та вирішення цього питання стала поява досить великої кількості робіт, присвячених питанням оптимізації витрат та зниження собівартості. | 
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28808 | 
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 48 с. | 
| In the collections: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 28808.pdf Size : 798463 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
| 
	 | |