| id: | 28832 | 
|---|---|
| Title: | Удосконалення технології виробництва плодово-ягідного морозива (на матеріалах ресторану при готелі "TUI Blu Nevis Hotel") | 
| Authors: | Лисенко Б. А. | 
| Keywords: | плодово-ягідне морозиво, банан, ківі, полуниця, кавун, технологія, якість | 
| Date of publication: | 2023-07-11 12:19:11 | 
| Last changes: | 2023-07-11 12:19:11 | 
| Year of publication: | 2023 | 
| Summary: | Визначено хімічний склад та функціонально-технологічні властивості основної сировини для виробництва морозива (бананів, ківі, полуниці, кавуна), які обумовили доцільність використання даних плодів та ягід в технології приготування плодово-ягідного морозива. Оптимізовано рецептурний склад морозива зі смаком полуниці та банану, в результаті чого збалансовано хімічний склад морозива. Встановлено позитивний вплив ванільного цукру на органолептичні і фізико-хімічні показники якості кінцевого продукту і, як наслідок, збільшення його попиту. | 
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28832 | 
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 44 с. | 
| In the collections: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 28832.pdf Size : 707011 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
| 
	 | |