The Repository of VTEI
id: 28832
Title: Удосконалення технології виробництва плодово-ягідного морозива (на матеріалах ресторану при готелі "TUI Blu Nevis Hotel")
Authors: Лисенко Б.А.
Keywords: плодово-ягідне морозиво, банан, ківі, полуниця, кавун, технологія, якість
Date of publication: 2023-07-11 12:19:11
Last changes: 2023-07-11 12:19:11
Year of publication: 2023
Summary: Визначено хімічний склад та функціонально-технологічні властивості основної сировини для виробництва морозива (бананів, ківі, полуниці, кавуна), які обумовили доцільність використання даних плодів та ягід в технології приготування плодово-ягідного морозива. Оптимізовано рецептурний склад морозива зі смаком полуниці та банану, в результаті чого збалансовано хімічний склад морозива. Встановлено позитивний вплив ванільного цукру на органолептичні і фізико-хімічні показники якості кінцевого продукту і, як наслідок, збільшення його попиту.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28832
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 44 с.
In the collections: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 28832.pdf Size : 707011 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge