The Repository of VTEI
id: 28834
Title: Удосконалення технології виробництва шоколадних цукерок (на матеріалах ТОВ "СОЛОДКА МРІЯ-ВІННИЦЯ")
Authors: Медвідь А.В.
Keywords: шоколадні цукерки, гарбузове насіння, технологія виробництва шоколадних цукерок, якість цукерок
Date of publication: 2023-07-11 12:22:12
Last changes: 2023-07-11 12:22:12
Year of publication: 2023
Summary: Відповідно до мети та завдань кваліфікаційної роботи було визначено фізико-хімічні властивості та органолептичні показники якості сировини та готового виробу; розроблено нову рецептуру шоколадних цукерок з гарбузовим насінням «Гарбузик», яка покращує харчову цінність, а саме: збагачує білками, вітамінами та покращує роботу суглобів. Було складено нову технологічну схему виробництва шоколадних цукерок з гарбузовим насінням.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28834
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 44 с.
In the collections: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 28834.pdf Size : 587888 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge