| id: | 28834 |
|---|---|
| Title: | Удосконалення технології виробництва шоколадних цукерок (на матеріалах ТОВ "СОЛОДКА МРІЯ-ВІННИЦЯ") |
| Authors: | Медвідь А. В. |
| Keywords: | шоколадні цукерки, гарбузове насіння, технологія виробництва шоколадних цукерок, якість цукерок |
| Date of publication: | 2023-07-11 12:22:12 |
| Last changes: | 2023-07-11 12:22:12 |
| Year of publication: | 2023 |
| Summary: | Відповідно до мети та завдань кваліфікаційної роботи було визначено фізико-хімічні властивості та органолептичні показники якості сировини та готового виробу; розроблено нову рецептуру шоколадних цукерок з гарбузовим насінням «Гарбузик», яка покращує харчову цінність, а саме: збагачує білками, вітамінами та покращує роботу суглобів. Було складено нову технологічну схему виробництва шоколадних цукерок з гарбузовим насінням. |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28834 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 44 с. |
| In the collections: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 28834.pdf Size : 587888 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |