| id: | 28842 |
|---|---|
| Title: | Удосконалення організації надання послуг з кейтерингу в закладах ресторанного господарства (за матеріалами ресторану "Рось") |
| Authors: | Зволінська В. В. |
| Keywords: | кейтеринг, кейтерингова послуга, кейтерингове обслуговування, класифікація кейтерингових послуг, ресторанний бізнес, повносервісне обслуговування |
| Date of publication: | 2023-07-11 12:46:57 |
| Last changes: | 2023-07-11 12:46:57 |
| Year of publication: | 2022 |
| Summary: | Із розвитком ресторанного сервісу на основі врахуванням зростаючих потреб споживачів ринок кейтерингових послуг стрімко розвивається та набуває значних обсягів реалізації та передбачає повномасштабне проведення та організацію різних святкових заходів: від приготування страв та обслуговування до організації розважальної програми та організації дозвілля споживачів. Метою написання кваліфікаційної роботи є розробка заходів щодо вдосконалення організації надання кейтрингових послуг на підприємствах ресторанного бізнесу. |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28842 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 50 с. |
| In the collections: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 28842.pdf Size : 184887 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |