| id: | 28844 | 
|---|---|
| Title: | Тенденції розвитку закладів швидкого харчування в Україні (за матеріалами піцерії "Челентано") | 
| Authors: | Ільчишин В. С. | 
| Keywords: | розвиток, ресторанний бізнес, заклади швидкого харчування, швидке обслуговування | 
| Date of publication: | 2023-07-11 12:52:17 | 
| Last changes: | 2023-07-11 12:52:17 | 
| Year of publication: | 2022 | 
| Summary: | Актуальність написання даної кваліфікаційної роботи зумовлена тим, що заклади швидкого харчування, як один з напрямків розвитку ресторанної справи, мають вже певний досвід щодо забезпечення попиту споживачів, стандартизація їх меню дозволяє значно прискорити процес обслуговування. Метою даного дослідження є аналіз сучасних напрямків та тенденцій розвитку мережі підприємств швидкого харчування. | 
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28844 | 
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 46 с. | 
| In the collections: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 28844.pdf Size : 188694 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
| 
	 | |