id: | 28845 |
---|---|
Title: | Сучасні технології обслуговування в ресторанному господарстві (за матеріалами Комбінату громадського харчування Красилівської райспоживспілки, ресторан "Колос") |
Authors: | Кирилюк О.В. |
Keywords: | обслуговування, технологія, ресторанний бізнес, методи, способи, стилі обслуговування |
Date of publication: | 2023-07-11 12:53:42 |
Last changes: | 2023-07-11 12:53:42 |
Year of publication: | 2022 |
Summary: | Актуальність теми даної кваліфікаційної роботи полягає в тому, що для зміцнення конкурентних позицій на ринку, підвищення іміджу закладу ресторатори повинні працювати над підвищенням якості та культури обслуговування. Підвищення цих двох основних складових, зазвичай, відбувається через впровадження сучасних технологій обслуговування. Впровадження сучасних технологій обслуговування – це один із основних чинників підвищення сервісу ресторану та підвищення ефективності діяльності. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28845 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 50 с. |
In the collections: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 28845.pdf Size : 182088 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|