| id: | 28883 | 
|---|---|
| Title: | Формування фірмового стилю в закладах ресторанного господарства (за матеріалами ресторану "T-Bone") | 
| Authors: | Вакановський О. Л. | 
| Keywords: | імідж, фірмовий стиль, конкурентоспроможність, торгова марка, логотип, фірмовий знак | 
| Date of publication: | 2023-07-11 17:16:37 | 
| Last changes: | 2023-07-11 17:16:37 | 
| Year of publication: | 2022 | 
| Summary: |   Значення фірмового стилю для підприємств ресторанного бізнесу є визначальним в умовах стрімкого його розвитку. Фірмовий стиль являється обличчям закладу ресторанного господарства і саме за його заклад створює  перше  враження на відвідувачів. Фірмовий стиль посилює ефективність рекламної комунікації із споживачами і дозволяє підвищити ефективність рекламних та маркетингових інвестицій у бренд. Фірмовий стиль підвищує довіру у споживачів та сприяє підвищенню загального іміджу та репутації закладу на ринку ресторанних послуг. У результаті, фірмовий стиль сучасного закладу ресторанного бізнесу формує його імідж та допомагає споживачеві  виокремити заклад серед конкурентів, а також, що найважливіше, швидко відрізнити продукцію та послуги цього  підприємства від пропозицій конкурентів.  | 
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28883 | 
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2022. 50 с. | 
| In the collections: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 28883.pdf Size : 789211 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
| 
	 | |