The Repository of VTEI
id: 28900
Title: Впровадження нових видів послуг у діяльність закладів ресторанного господарства концептуального спрямування (за матеріалами тратторії "TerraMare")
Authors: Куліш Г.Ю.
Keywords: послуга, основні послуги, додаткові послуги, ресторанний бізнес, концепція, концептуальний заклад
Date of publication: 2023-07-12 15:24:21
Last changes: 2023-07-12 15:24:21
Year of publication: 2022
Summary: Ресторанний бізнес є галуззю з високим рівнем конкуренції, що має на меті максимально задовольнити потреби своїх гостей, забезпечити високий рівень комфорту, гарантувати виконання найрізноманітніших побутових, господарських і культурних вимог своїх відвідувачів. На ринку ресторанних послуг відкриваються все більше закладів, які є типовими та продукують аналогічні ресторанні продукти та послуги. Все це вимагає від власників ресторанного бізнесу пошуку інноваційних інструментів щодо вдосконалення асортименту основних та додаткових послуг з метою утримання конкурентних позицій на ринку.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28900
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2022. 60 с.
In the collections: 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 28900.pdf Size : 796305 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge