| id: | 28900 | 
|---|---|
| Title: | Впровадження нових видів послуг у діяльність закладів ресторанного господарства концептуального спрямування (за матеріалами тратторії "TerraMare") | 
| Authors: | Куліш Г. Ю. | 
| Keywords: | послуга, основні послуги, додаткові послуги, ресторанний бізнес, концепція, концептуальний заклад | 
| Date of publication: | 2023-07-12 15:24:21 | 
| Last changes: | 2023-07-12 15:24:21 | 
| Year of publication: | 2022 | 
| Summary: | Ресторанний бізнес є галуззю з високим рівнем конкуренції, що має на меті максимально задовольнити потреби своїх гостей, забезпечити високий рівень комфорту, гарантувати виконання найрізноманітніших побутових, господарських і культурних вимог своїх відвідувачів. На ринку ресторанних послуг відкриваються все більше закладів, які є типовими та продукують аналогічні ресторанні продукти та послуги. Все це вимагає від власників ресторанного бізнесу пошуку інноваційних інструментів щодо вдосконалення асортименту основних та додаткових послуг з метою утримання конкурентних позицій на ринку. | 
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28900 | 
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2022. 60 с. | 
| In the collections: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 28900.pdf Size : 796305 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
| 
	 | |