| id: | 28909 | 
|---|---|
| Title: | Комплексний заклад ресторанного господарства у м. Вінниця (об’єкт дослідження – ресторан української кухні та пиріжкова. Новітні технології борошняних виробів із впровадженням нетрадиційної сировини вітчизняного походження) | 
| Authors: | Синявський М. В. | 
| Keywords: | пиріжкова, комплексний заклад ресторанного господарства, інновації | 
| Date of publication: | 2023-07-12 16:24:17 | 
| Last changes: | 2023-07-12 16:24:17 | 
| Year of publication: | 2021 | 
| Summary: | Метою написання даного кваліфікаційного проєкту є розробка проєкту комплексного закладу ресторанного господарства у м. Вінниця та пиріжковою з виробництвом борошняних виробів на основі впровадження інноваційних технологій. | 
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28909 | 
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Publication: | : кваліфікаційний проєкт. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 51 с. | 
| In the collections: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 28909.pdf Size : 170224 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
| 
	 | |