id: | 28914 |
---|---|
Title: | Комплексний заклад ресторанного господарства у м. Житомир (об’єкт дослідження - ресторан японської кухні та суші-бар. Впровадження новітніх технологій приготування біосоусу на основі гідробіонтів) |
Authors: | Кухаренко О.В. |
Keywords: | японська кухня, комплексний заклад ресторанного господарства, ресторан, гідробіонти, соус, ефективність проєкту |
Date of publication: | 2023-07-12 16:50:02 |
Last changes: | 2023-07-12 16:50:02 |
Year of publication: | 2021 |
Summary: | Даний кваліфікаційний проєкт присвячено техніко-економічному обґрунтуванню проєкту комплексного закладу ресторанного господарства японської кухні у місті Житомир із впровадженням новітніх технологій приготування біосоусу на основі гідробіонтів. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28914 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційний проєкт. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 55 с. |
In the collections: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 28914.pdf Size : 171940 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|