| id: | 28914 | 
|---|---|
| Title: | Комплексний заклад ресторанного господарства у м. Житомир (об’єкт дослідження - ресторан японської кухні та суші-бар. Впровадження новітніх технологій приготування біосоусу на основі гідробіонтів) | 
| Authors: | Кухаренко О. В. | 
| Keywords: | японська кухня, комплексний заклад ресторанного господарства, ресторан, гідробіонти, соус, ефективність проєкту | 
| Date of publication: | 2023-07-12 16:50:02 | 
| Last changes: | 2023-07-12 16:50:02 | 
| Year of publication: | 2021 | 
| Summary: | Даний кваліфікаційний проєкт присвячено техніко-економічному обґрунтуванню проєкту комплексного закладу ресторанного господарства японської кухні у місті Житомир із впровадженням новітніх технологій приготування біосоусу на основі гідробіонтів. | 
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28914 | 
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Publication: | : кваліфікаційний проєкт. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 55 с. | 
| In the collections: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 28914.pdf Size : 171940 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
| 
	 | |