| id: | 28920 |
|---|---|
| Title: | Підвищення ефективності використання трудового потенціалу підприємства ресторанного господарства (за матеріалами бару-магазину "Добродій" (ФОП Цимбалюк О.А.)) |
| Authors: | Калінодрузь Л. П. |
| Keywords: | трудовий потенціал, персонал, продуктивність праці, заклад ресторанного господарства |
| Date of publication: | 2023-07-12 17:09:03 |
| Last changes: | 2023-07-12 17:09:03 |
| Year of publication: | 2021 |
| Summary: | Кваліфікаційна робота містить дослідження теоретичних та практичних аспектів формування та ефективності використання трудового потенціалу на підприємствах ресторанного господарства. |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28920 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 45 с. |
| In the collections: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 28920.pdf Size : 313682 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |