| id: | 28933 | 
|---|---|
| Title: | Удосконалення технології виготовлення кондитерських виробів з використанням альтернативних видів борошна у ЗРГ м. Вінниця (за матеріалами ресторану "T-Bone") | 
| Authors: | Анголюк М. А. | 
| Keywords: | безглютенове кукурудзяне, рисове, гречане та пшеничне борошно, готові сирники | 
| Date of publication: | 2023-07-13 16:01:56 | 
| Last changes: | 2023-07-13 16:01:56 | 
| Year of publication: | 2022 | 
| Summary: | Ринок ресторанів досить популярний в нашій країні, і з кожним роком кількість ресторанів зростає, що свідчить про збільшення конкурентів. Підприємство, яку буде проаналізовано, за допомогою дослідження, знайде варіанти покращення діяльність кухні, та бути лідером не тільки у кондитерській, але й у ресторанній. | 
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28933 | 
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2022. 57 с. | 
| In the collections: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 28933.pdf Size : 211362 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
| 
	 | |