| id: | 28937 | 
|---|---|
| Title: | Управління бізнес-процесами в закладах ресторанного господарства = Business activity management in restaurant | 
| Authors: | Мазуркевич І. О. | 
| Keywords: | процесний підхід, управління, бізнес-процес, оптимізація, моделювання | 
| Date of publication: | 2023-07-14 11:49:02 | 
| Last changes: | 2023-07-14 11:49:02 | 
| Year of publication: | 2023 | 
| Summary: | Робоча програма дисципліни «Управління бізнес-процесами в закладах ресторанного господарства» сформовано для здобувачів вищої освіти освітнього ступеня "магістр" у відповідності із затвердженою освітньою програмою "Ресторанні технології", спеціальності 181 "Харчові технології". Метою викладання дисципліни "Управління бізнес-процесами в закладах ресторанного господарства" є оволодіння теоретико-методологічними аспектами процесного підходу в управлінні підприємствами ресторанного господарства, а також формування навичок щодо формулювання, моделювання, документованого опису та оптимізації бізнес-процесів з урахуванням умов адаптації в галузі ресторанних технологій. | 
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28937 | 
| Publication type: | Робоча програма | 
| Publication: | : робоча програма. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ ДТЕУ, 2023. 20 с. | 
| In the collections: | Робочі програми/ ВТЕІ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 28937.pdf Size : 348465 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users | |
| 
	 | |