| id: | 28946 |
|---|---|
| Title: | Концепції та ресторанний креатив = Concepts and restaurant creativity |
| Authors: | Постова В. В. |
| Keywords: | ресторанний бізнес, концепції, тренди, ресторанний креатив, інновації |
| Date of publication: | 2023-07-14 14:56:46 |
| Last changes: | 2023-07-14 14:56:46 |
| Year of publication: | 2023 |
| Summary: | Головною метою самостійної роботи здобувачів вищої освіти є закріплення та систематизація теоретичних знань та практичних навичок щодо сучасних концепцій та форматів закладів ресторанного бізнесу; формування концептуальної атмосфери та гастрономічного бренду закладів ресторанного бізнесу; сучасних підходів до комбінаторики смаку і аромату, кулінарного дизайну ресторанної продукції; авангардних технологій сервісу та ексклюзивних послуг. |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28946 |
| Publication type: | Методичні рекомендації |
| Publication: | : метод. рек. до самост. роб. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ ДТЕУ, 2023. 25 с. |
| In the collections: | Методичні матеріали/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 28946.pdf Size : 302127 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users | |
|
| |