| id: | 28946 | 
|---|---|
| Title: | Концепції та ресторанний креатив = Concepts and restaurant creativity | 
| Authors: | Постова В. В. | 
| Keywords: | ресторанний бізнес, концепції, тренди, ресторанний креатив, інновації | 
| Date of publication: | 2023-07-14 14:56:46 | 
| Last changes: | 2023-07-14 14:56:46 | 
| Year of publication: | 2023 | 
| Summary: | Головною метою самостійної роботи здобувачів вищої освіти є закріплення та систематизація теоретичних знань та практичних навичок щодо сучасних концепцій та форматів закладів ресторанного бізнесу; формування концептуальної атмосфери та гастрономічного бренду закладів ресторанного бізнесу; сучасних підходів до комбінаторики смаку і аромату, кулінарного дизайну ресторанної продукції; авангардних технологій сервісу та ексклюзивних послуг. | 
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28946 | 
| Publication type: | Методичні рекомендації | 
| Publication: | : метод. рек. до самост. роб. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ ДТЕУ, 2023. 25 с. | 
| In the collections: | Методичні матеріали/ ВТЕІ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 28946.pdf Size : 302127 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users | |
| 
	 | |