The Repository of VTEI
id: 28946
Title: Концепції та ресторанний креатив = Concepts and restaurant creativity
Authors: Постова В.В.
Keywords: ресторанний бізнес, концепції, тренди, ресторанний креатив, інновації
Date of publication: 2023-07-14 14:56:46
Last changes: 2023-07-14 14:56:46
Year of publication: 2023
Summary: Головною метою самостійної роботи здобувачів вищої освіти є закріплення та систематизація теоретичних знань та практичних навичок щодо сучасних концепцій та форматів закладів ресторанного бізнесу; формування концептуальної атмосфери та гастрономічного бренду закладів ресторанного бізнесу; сучасних підходів до комбінаторики смаку і аромату, кулінарного дизайну ресторанної продукції; авангардних технологій сервісу та ексклюзивних послуг.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28946
Publication type: Методичні вказівки
Publication: : метод. рек. до самост. роб. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ ДТЕУ, 2023. 25 с.
In the collections: Методичні матеріали/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 28946.pdf Size : 302127 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users

Enlarge