| id: | 28964 | 
|---|---|
| Title: | Розробка технології виробництва масла шляхом перетворення високожирних вершків (за матеріалами ПРАТ "Хмельницька маслосирбаза") | 
| Authors: | Кравець О. В. | 
| Keywords: | молочні продукти, масло, вершкове масло, молочна сировина, якість масла | 
| Date of publication: | 2023-07-19 14:08:02 | 
| Last changes: | 2023-07-19 14:08:02 | 
| Year of publication: | 2022 | 
| Summary: | Молочні продукти за новими стандартами допускається виробляти з натурального, відновленого та рекомбінованого видів молока та їх сумішей, а також із вторинної молочної сировини без використання немолочного жиру та білка. При цьому одержувані з вищезгаданих видів сировини продукти не поділяють на натуральні, відновлені та рекомбіновані. Більше того, за новим стандартом на терміни та визначення не допускається використовувати термін "натуральний" навіть стосовно продукту, отриманого з натурального молока. | 
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28964 | 
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 40 с. | 
| In the collections: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 28964.pdf Size : 183059 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
| 
	 | |