| id: | 28968 |
|---|---|
| Title: | Удосконалення технології виробництва пісочного печива з регіональної сировини (на матеріалах крафтової пекарні «Домашня випічка «Sonto Frans») |
| Authors: | Остапчук К. В. |
| Keywords: | пісочне тісто, печиво, арахіс, крихта, технології, якість, регіональна сировина |
| Date of publication: | 2023-08-28 12:18:36 |
| Last changes: | 2023-08-28 12:18:36 |
| Year of publication: | 2023 |
| Summary: | Арахісова крихта може бути використана як інгредієнт для покращення фізико-хімічних властивостей пісочного печива. Вона додає текстуру, смак і хрусткість до продукту. Дослідження показали, що внесення арахісу в пісочне тісто може поліпшити якість продукту. Фізико-хімічні властивості, такі як вологість, текстура, колірна інтенсивність, розмір та форма печива можуть бути покращені. |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28968 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 45 с. |
| In the collections: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 28968.pdf Size : 824272 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |