| id: | 28975 | 
|---|---|
| Title: | Інноваційні технології ресторанної продукції = Innovative technologies of restaurant products | 
| Authors: | Семко Т. В., Іваніщева О. А. | 
| Keywords: | ресторанна продукція, технології, інновації, обладнання, тематичний план, програма, критерії | 
| Date of publication: | 2023-08-28 13:59:17 | 
| Last changes: | 2023-08-28 13:59:17 | 
| Year of publication: | 2023 | 
| Summary: | Метою вивчення дисципліни «Інноваційні технології ресторанної продукції» є формування у здобувачів вищої освіти системи знань щодо технології виробництва інноваційних продуктів харчування на основі використання нетрадиційної або нової сировини, багатої на споживчі речовини, ознайомлення з етапами, методами розробки і впровадження в закладах ресторанного господарства нових науково обґрунтованих технологій. Вивчення дисципліни базується на поєднанні різноманітних форм навчального процесу: лекцій, лабораторних занять, самостійної роботи здобувачів вищої освіти. | 
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28975 | 
| Publication type: | Робоча програма | 
| Publication: | : робоча програма. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ ДТЕУ, 2023. 31 с. | 
| In the collections: | Робочі програми/ ВТЕІ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 28975.pdf Size : 476580 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users | |
| 
	 | |