| id: | 28976 | 
|---|---|
| Title: | Організація ресторанного господарства = Restaurant business management | 
| Authors: | Іваніщева О. А. | 
| Keywords: | ресторанне господарство, самостійна робота, індивідуальні завдання, питання, самоконтроль, критерії | 
| Date of publication: | 2023-08-28 14:50:33 | 
| Last changes: | 2023-08-28 14:50:33 | 
| Year of publication: | 2023 | 
| Summary: | Головною метою самостійної роботи здобувачів вищої освіти є закріплення та систематизація теоретичних знань та практичних навичок щодо організації виробництва продукції ресторанного господарства, якісного обслуговування споживачів, роботи з інформаційною базою підприємств ресторанної індустрії, статистичними даними, галузевою інформаційною базою. Завдання самостійної роботи здобувачів з дисципліни «Організація ресторанного господарства» є поглиблення теоретичної та практичної підготовки. | 
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28976 | 
| Publication type: | Методичні рекомендації | 
| Publication: | : метод. рек. до самост. роб. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ ДТЕУ, 2023. 33 с. | 
| In the collections: | Методичні матеріали/ ВТЕІ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 28976.pdf Size : 312197 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users | |
| 
	 | |