id: | 28976 |
---|---|
Title: | Організація ресторанного господарства = Restaurant business management |
Authors: | Іваніщева О.А. |
Keywords: | ресторанне господарство, самостійна робота, індивідуальні завдання, питання, самоконтроль, критерії |
Date of publication: | 2023-08-28 14:50:33 |
Last changes: | 2023-08-28 14:50:33 |
Year of publication: | 2023 |
Summary: | Головною метою самостійної роботи здобувачів вищої освіти є закріплення та систематизація теоретичних знань та практичних навичок щодо організації виробництва продукції ресторанного господарства, якісного обслуговування споживачів, роботи з інформаційною базою підприємств ресторанної індустрії, статистичними даними, галузевою інформаційною базою. Завдання самостійної роботи здобувачів з дисципліни «Організація ресторанного господарства» є поглиблення теоретичної та практичної підготовки. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28976 |
Publication type: | Методичні вказівки |
Publication: | : метод. рек. до самост. роб. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ ДТЕУ, 2023. 33 с. |
In the collections: | Методичні матеріали/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 28976.pdf Size : 312197 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users | |
|