The Repository of VTEI
id: 28976
Title: Організація ресторанного господарства = Restaurant business management
Authors: Іваніщева О.А.
Keywords: ресторанне господарство, самостійна робота, індивідуальні завдання, питання, самоконтроль, критерії
Date of publication: 2023-08-28 14:50:33
Last changes: 2023-08-28 14:50:33
Year of publication: 2023
Summary: Головною метою самостійної роботи здобувачів вищої освіти є закріплення та систематизація теоретичних знань та практичних навичок щодо організації виробництва продукції ресторанного господарства, якісного обслуговування споживачів, роботи з інформаційною базою підприємств ресторанної індустрії, статистичними даними, галузевою інформаційною базою. Завдання самостійної роботи здобувачів з дисципліни «Організація ресторанного господарства» є поглиблення теоретичної та практичної підготовки.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28976
Publication type: Методичні вказівки
Publication: : метод. рек. до самост. роб. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ ДТЕУ, 2023. 33 с.
In the collections: Методичні матеріали/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 28976.pdf Size : 312197 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users

Enlarge