| id: | 28977 | 
|---|---|
| Title: | Удосконалення технологічного процесу виготовлення тортів із застосуванням новітніх технік та способів оздоблення (на матеріалах ПРАТ «Полонський хлібозавод») | 
| Authors: | Яремчук О. І. | 
| Keywords: | торти, рецептура, "Наполеон", удосконалення, глазур, шоколад, горіхи, якість тортів, показники якості | 
| Date of publication: | 2023-08-28 15:18:19 | 
| Last changes: | 2023-08-28 15:18:19 | 
| Year of publication: | 2023 | 
| Summary: | Удосконалення технологічного процесу виробництва тортів є важливим етапом в розвитку бізнесу та допомагає зберегти конкурентоспроможність на ринку. З метою удосконалення способу оздоблення торта «Наполеон» пропонуємо використати шоколадну глазур та оздобити поверхню нею з додаванням гріхів. Для виробництва глазурі запропоновано використовувати натуральні інгредієнти. Розроблено рецептуру на торт «Наполеон шоколадно-горіховий» з оздобленням шоколадною глазур’ю. | 
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28977 | 
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 50 с. | 
| In the collections: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 28977.pdf Size : 587041 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
| 
	 | |