id: | 28978 |
---|---|
Title: | Удосконалення технології приготування смажених страв із м’яса (на матеріалах ресторану «T-Bone») |
Authors: | Яківчук В.С. |
Keywords: | м'ясо, смаження, страва, технологія, удосконалення, каре телятини, спеції, соуси, овочі, плоди |
Date of publication: | 2023-08-28 15:22:11 |
Last changes: | 2023-08-28 15:22:11 |
Year of publication: | 2023 |
Summary: | Оскільки каре телятини у вишневому соусі із овочевим пюре є технологічно складною стравою, для її приготування необхідна велика кількість інгредієнтів. Зокрема, було використано власне каре телятини, олію оливкову, розмарин, апельсин, вишневе пюре, моркву, вершки, тростинний цукор, мускатний горіх, сіль, перець чорний мелений, петрушку, паприку, агар-агар та віолу. Усі ці складові потрібні для того, щоб забезпечити належний рівень якості, вигляду і смаку досліджуваної страви. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28978 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 51 с. |
In the collections: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 28978.pdf Size : 584687 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|