| id: | 28979 | 
|---|---|
| Title: | Удосконалення технології виробництва соусів із використанням регіональної сировини (на матеріалах ресторану «Хочу з’їсти&Реберня на Михайлівській») | 
| Authors: | Шелест В. В. | 
| Keywords: | соуси, майонез, регіональна сировина, порошок печериць, шиїтаке, рейша, технологія, якість | 
| Date of publication: | 2023-08-28 15:24:21 | 
| Last changes: | 2023-08-28 15:24:21 | 
| Year of publication: | 2023 | 
| Summary: | Розробка соусу «Грибний» на майонезній основі виконує одразу декілька важливих завдань, які перед собою ставить заклад громадського харчування «Хочу з’їсти & Реберня на Михайлівській». З одного боку, розроблений соус зможе збільшити користь став закладу, оскільки він є кориснішим, а також містить на третину менше жирів, ніж майонез. З іншого боку, добавка у вигляді порошків із печериць, шиїтаке та рейші зможе змінити смак страв, до яких додавався би цей соус. Це відкрило би простір для розробки нових позицій у меню закладу та, як наслідок, збільшення прибутку підприємства. | 
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28979 | 
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 52 с. | 
| In the collections: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 28979.pdf Size : 795120 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
| 
	 | |