id: | 28981 |
---|---|
Title: | Удосконалення технології виробництва італійських сирів без дозрівання (на матеріалах ТОВ «Аверса-Україна») |
Authors: | Чернишева Ю.О. |
Keywords: | італійські сири, технологія, удосконалення, харчовий порошковий барвник, Beta vulgaris |
Date of publication: | 2023-08-28 15:47:53 |
Last changes: | 2023-08-28 15:47:53 |
Year of publication: | 2023 |
Summary: | Відповідно до поставленої мети у першій частині кваліфікаційної роботи було охарактеризовано фізико-хімічний склад і технічні властивості сировини для виробництва сиру Моцарела, вивчено вимоги до якості сировини та проаналізовано сучасну технологію виробництва на підприємстві ТОВ «Аверса-Україна». У другому розділі розроблено рецептуру, технологічну карту та технологічну схему виробництва сиру Моцарела. З метою забезпечення функціональних властивостей розробленого продукту та покращення органолептичних показників до рецептури виробленого сиру додано порошкоподібний барвник на основі Beta vulgaris, який надає характерного яскравого кольору. Охарактеризовано необхідне обладнання для виробництва італійського сиру без дозрівання на ТОВ «Аверса – Україна» та розраховано площу цеху, де буде виготовлятися сир. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28981 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 46 с. |
In the collections: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 28981.pdf Size : 601260 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|