| id: | 28982 | 
|---|---|
| Title: | Удосконалення технології виробництва цукатів (на матеріалах ресторану «Scandale royal») | 
| Authors: | Турчик В. А. | 
| Keywords: | цукати, технологія, технологія, кориця, гвоздика, показники, якість | 
| Date of publication: | 2023-08-28 15:50:13 | 
| Last changes: | 2023-08-28 15:50:13 | 
| Year of publication: | 2023 | 
| Summary: | В роботі було досліджено фізико-хімічні властивості яблук, розглянуто хімічний склад спецій, в результаті чого було запропоновано удосконалити технологію виробництва цукатів з яблук із додаванням спецій – гвоздики та кориці, що в свою чергу нададуть продукту цікавий аромат і смак. Запропоновано додати на 1 кг яблук 30 г кориці та 20 г гвоздики. В результаті отримано продукти з оригінальним смаком та ароматом з покращеною харчовою цінністю. | 
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28982 | 
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 42 с. | 
| In the collections: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 28982.pdf Size : 679435 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
| 
	 | |